BATAIE IN DIRECT.SIMONA GHERGHE DEPASITA DE SITUATIE!

25 aprilie 2014 10:062 comments

Scandal-monstru în emisiunea “Acces direct”. Rodica, zisă şi Sexy Moroşanca, a sărit s-o bată pe Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, după ce aceasta din urmă a jignit-o, spunându-i că este “bagaboantă”.

Schimb dur de replici între Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, şi Sexy-Moroşanca. Cele două s-au jignit pe tot parcursul dialogului avut la emisiunea Acces direct, culminând după câteva minute cu o bătaie în toată regula.

Criza de nervi a Moroşancăi a pornit de la miştourile făcute de Dana Roba, legate de faptul că este transsexual.

Hai la pat să vezi ce sunt. Poate că ţi-ai dorit să ajungi în patul meu.Poate te-ai îndrăgostit de mine”, i-a strigat Rodica Danei, după ce aceasta din urmă i-a spus că Dumnezeu nu-i iubeşte pe homosexuali.

“Dumnezeu iubeşte bagaboantele?”, a întrebat-o Dana Roba pe Rodica, un transsexual care a participat la “Românii au talent” şi care s-a autointitulat Sexy-Moroşanca.

“Dar cine e bagaboantă?”, a replicat transsexualul.

“Păi tu eşti bagaboantă”, i-a spus Dana Roba, moment în care Sexy Moroşanca s-a ridicat de pe scaun şi s-a înfipt în gâtul fostei amante a lui Guţă.

Jurnalista Mara Bănică s-a băgat între ele pentru a le despărţi, iar Simona Gherghe şi-a rugat colegii să înterupă transmisia live.

“Băgaţi un teaser ceva”, a strigat prezentatoarea.bataie-in-direct_96ac8fa07b

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com