FOTO: “Le Papion” a făcut ieri seara încălzirea pentru weekend!

13 aprilie 2013 11:170 comments

DSCN1651Obişnuit al celor mai tari petreceri de vineri, “Le Papion” a adunat ieri seara peste 200 de albaiulieni, cărora li s-au alăturat un grup de studenţi “Erasmus” care au încins o petrecere pe cinste. Dornici de distracţie, tinerii au venit începând cu orele 23.00 la petrecerea denumită „Rainbow Trip” unde au gustat băuturile reprezentative serii: Rainbow Cocktails, Rainbow Shots și s-au îndulcit cu bomboanele Skittles.

La platane, Djay Ser a încălzit atmosfera şi a trecut clienţii prin diferite genuri muzicale de la Goran Bregovici cu binecunoscutele piese “Gas Gas” şi “Kalashnikov”, dar nu a uitat nici de celebrul “Harlem Shake”. Tinerii au părăsit localul spre dimineaţă, dar nu înainte să guste din toate băuturile de la bar şi să urce pe scaunele de la mese.

Pentru că sâmbătă este seara în care toată lumea petrece, “Le Papion” a pregătit şi astăzi ceva pentru invitaţi. Djay Octave (AUDIOmutz) va fi gazda din această seară care va întreţine atmosfera pentru a patra sâmbătă consecutiv.
Organizatorii au pus la dispoziţie numărul de telefon 0746 057 839 la care se pot face rezervări şi transmite sugestii.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com