„Goldies Pub” şi „Irish Pub Erol” îşi fac concurenţă!

30 ianuarie 2013 16:040 comments

monden poza 2 „Irish Pub Erol” îi întâmpină, vineri, pe iubitorii de muzică live cu un concert, pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană “Good Days” își așteaptă fanii începând cu ora 22.00, când vor interpreta hituri cunoscute, pop-rock și country. Cei trei membri ai formației, Rareș Marcu, Marius Popa și Nicu Peşleaga, au format o trupă în urmă cu 7 luni, însă au reușit deja să pună bazele unui nume în peisajul muzical autohton.
„Goldies Pub”, face concurenţă în aceiaşi zi de vineri, 1 februarie, cu o petrecere 100% rock. Organizatorii doresc să realizeze o noapte „incendiară” unde se vor asculta cele mai cunoscute hituri începând cu anii 70 până azi.
Pub-urile situate în centrul oraşului se iau la întrecere în organizarea de petreceri cu tematică şi invitaţi diferţi fiind în concurenţă directă. Ziarul „Informaţia de Alba” vă va ţine la curent cu informaţii şi imagini diferite în format electronic comparativ cu presa scrisă despre lumea mondenă a judeţului.
Dragoş Suciu

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com