Puzzle Night: O petrecere care se transformă în concurs la Goldies Pub

12 martie 2013 15:090 comments

puzzleO petrecere inedită care poate deveni tradiţie, va poposi în „Oraşul Unirii” unde sunt invitaţi cei dornici de distracţie, îndemânatici şi cei cărora le place competiţia. „Puzzle Night” este un concurs de construit puzzle-uri pe echipe formate din maxim 4 participanţi.

Acest proiect a pornit în martie 2012 la Târgu Mureş, iar anul acesta organizatorii şi-au propus să extindă evenimentul în mai multe oraşe din ţară. Echipele formate pot veni miercuri seara cu susţinători care nu pot participa direct, dar pot contribui la creşterea moralului.

Evenimentul  se desfăşoară pe o durata a 10 ediţii, una pe săptămână, iar primele 3 echipe sunt  premiate de fiecare dată. Pentru că participanţii trebuie să câştige războiul şi nu doar o luptă,  după întreg sezonul de 10 ediţii, cei care ocupă primele 3 locuri în clasament vor câştiga premii mai consistente. Dacă vrei să vezi ce surprize îţi mai pregătesc organizatorii alăuturi de pub-ul albaiulian, dă start distracţiei care începe miercuri la ora 19.00.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com