Vineri: Le Papion se transformă în celebra locaţie din Paris „Moulin Rouge”

18 aprilie 2013 10:291 comment

Cabaretul-Moulin-RougeVineri, pentru o noapte “Le Papion” se va transforma în celebra locație din Paris, “Moulin Rouge”. Localul este celebru datorită faptului că este considerat locul în care a luat naştere forma modernă a dansului can-can. Printre artiştii celebri care au ţinut reprezentaţii în faimosul cabaret din Paris se numără: Elton John, Liza Minelli, Frank Sinatra, Josephine Baker sau Edit Piaf.
Astfel pentru o seară domnişoarele din Alba Iulia vor fi curtezanele de la Moulin Rouge care vor primi cocktail-uri şi shot-uri din partea casei pentru a încânta clientela masculină a localului.
Pentru această seară organizatorii recomandă pentru băieţi o ţinută elegantă (costum şi cravată) care va fi premiată de barman. Djay Ser va fi gazda localului care va întreţine atmosfera încă de la ora 22.00.
Pentru o seară în Paris intrarea va fi 10 lei doar pentru domni, din care vor primi consumaţie 5 lei. Clienţii vor fi întâmpinaţi de 3 hostess-uri la intrare (Anna Milea, Ana Maria Sîrbu Alexandra Păcurar) care vă vor ajuta să vă integraţi în ritmurile de Cabaret.
Pentru rezervări şi informaţii organizatorii pun la dispoziţie numărul de telefon: 0746057839.

1 Comment

  • Alexandra pacurar . Nu am.vazut-o pe planta aia in vreo seara sa fie hostess :))) . Jalnica tipa

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com