Vineri, petrecere ţigănească. Sokeres Mo? Vino`n Papion!

12 martie 2013 13:500 comments

le papionŢi-ai dorit să participi la o petrecere cu tematică ţigănească şi nu ai avut ocazia? Vrei sa vezi cum e să iubeşti o „inimă de ţigancă”? Îţi e dor să te distrezi în voie pe muzica lui Goran Bregovici? Muro Shavo te aşteaptă pe ritmuri de „hop, hop”, vineri seara în Le Papion Cafe Bar.

Localul din Casa de Cultură a Sindicatelor va organiza o petrecere cum rar vedem în oraşul nostru. Pentru o noapte poţi participa la farmecul unei petreceri ţigăneşti şi poţi simţi cum e să ai sufletul cald ca al unui „gitan”. Gypsy Night va fi o seară elegantă de la care nu va lipsi mixurile de house combinate cu muzica ţigănească, rochiile de pirande şi mustăţile false.

Pentru ca distracţia să fie completă şi pentru toate buzunarele, organizatorii au oferte promoţionale: sticla de vodka Absolut sau sticla de wiskey J&B, la preţul de 120 lei, alături de care se primesc 3 energizante Red Bull sau o sticlă de suc natural. Dacă lovele îţi joacă feste şi nu se lipesc de buzunarele tale cu un „sokeres” la bar şi o vestimentaţie adecvată: „gypsy shots” pentru băieţi şi şampanie pentru fete din partea casei.

Pentru a fi sigur că te vei distra alături de „gitanii” tăi, organizatorii au pus la dispoziţie numărul de telefon 0748 365 448, la care se poate rezerva o masă şi se pot oferi sugestii.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com