Vineri seara, albaiulienii au ales muzica specifică localului Le Papion şi a band-ului Parov Stelar. Vezi imagini!

23 martie 2013 13:450 comments


100_2607
Vineri seara aproximativ 200 de persoane şi-au petrecut începutul de weekend în “Le Papion”, localul care a obişnuit tinerii cu petreceri care încep devreme şi se termină târziu.
Încă de la ora 22.00 lumea a început să vină pentru a asculta piese din noul album “The Invisible Gril” al celebrului band “Parov Stelar”, dar şi piese mai vechi “Chambermaind Swing”, “Matilda” sau “Catgroove”. După miezul nopţii, Djay Rareş a schimbat cursul distracţiei oferind şi alte genuri muzicale care au fost spre deliciul clienţilor care au ajuns “sus pe scaune”.
Pentru că ringul de dans a fost prea mic ieri şi pentru că sâmbătă e ziua distracţiei, Le Papion organizează în această seară o petrecere care se va ridica la aceeaşi înălţime. La mix se va afla Djay Octave care va oferi o seară cu muzică house a cărei ritmuri se vor schimba în funcţie de aşteptările clienţilor.
Pentru ca seara să fie una perfectă între prieteni organizatorii au pus la dispoziţie numărul de telefon 0748 365 448 pentru rezervări şi alte detalii.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com