Weekend-ul aduce petreceri tematice, surprize de 8 martie şi invitaţi speciali. Vezi programul complet al distracţiei tale!

7 martie 2013 17:060 comments

De astăzi începe neoficial weekend-ul, iar pentru aceasta patronii de localuri doresc să te scoată în oraş pentru ca ziua de vineri, 8 martie să o petreci alături de rude, prieteni sau chiar o seară între fete. Organizatorii nu au uitat că joi seara albaiulienii îşi fac încălzirea la distracţie şi au pregătit pentru acest weekend karaoke, concerte cu muzică live şi retro, dar şi petreceri deosebite cu ocazia zilei de 8 martie.karaokeL

În această seară, după meciul de fotbal Steaua – Chelsea care îl puteţi urmări la Le Papion cu seminţe, popcorn, bere şi alune distracţia va continua în Club Allegria la o seară retro sau în Irish Pub Erol la o petrecere de karaoke.

Mureşul Drâmbar organizează o petrecere de 8 martie în care va răsfăţa invitatele cu diferite surprize.  Meniul este la alegere, doamnele pot opta între: salau pe pat de legume la cuptor, piept de pui grecesc, piept de pui cu 5 arome sau muşchi de porc la cuptor cu rozmarin, la oricare dintre aceste meniuri se adaugă ca şi garnitură: cartofi la cuptor. Organizatorii servesc ca şi desert prăjitura tiramisu, iar pentru ca distracţia să fie completă în meniu va fi inclus 0,5 litri de vin şi un papioncocktail alcoolic sau non alcoolic. Programul începe de la ora 19:30, între orele 22:00 şi 23:00 va avea loc un spectacol de streaptease. Preţul distracţiei este 50 lei de persoană iar numărul de telefon la care se pot face rezervări este 0744 228 541.

Tot vineri, seara fetelor aduce în „Le Papion” o petrecere unde toate doamnele şi domnişoarele vor fi sărbătorite cu shot-uri din partea casei şi alte surprize. La petrecerea denumită „Ladies Night” este permisă şi distracţia băieţilor, cu o intrare de 10 lei din care se va beneficia consumaţie de 5 lei. Muzica va fi mixată de Djay Rareș, iar pentru a fi siguri că veţi avea o masă organizatorii vă pun la dispoziţie  numărul de telefon: 0748 365 448.monden 1

Irish Pub Erol organizează în ziua de 8 martie un concert în care va avea ca şi protagonişti trupa The Hearts. Cei 3 membri ai formaţiei vor cânta la voce şi instrumente piese cunoscute româneşti şi străine. Seara va începe de la ora 22.00 şi ţine până la miezul nopţii după ce vor fi interpretate piese lente pentru cei îndrăgostiţi, dar si piese dansante pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Vineri, 9 martie în Goldies Pub va fi prezent Mircea Baniciu, un cântăreț și solist vocal român care s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock, Phoenix. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, cu care a cântat zece ani. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo. Artistul va interpreta vineri piese precum Eşarfa în Dar, Dealul cu Dor, Tristeţi Provinciale, Vara la Ţară, Andrii Popa cât şi din perioada “Phoenix”: Mugur de fluier, Mica Ţiganiadă, Nunta şi altele.allegria

Dacă vrei o distracţie cu muzică dansantă, Club Allegria îţi dă întâlnire cu Moving Elements la un concert pe cinste. Sâmbătă, Irish Pub Erol şi-a obişnuit clienţii cu o petrecere de karaoke unde sunt aşteptaţi toţi cei care cred că locul lor este la „Vocea României”, dar şi cei care cântă pentru prima dată.

Club Stage continuă să aducă la Alba Iulia nume mari ale muzicii. După Ruby, Raluca, Partydul Kiss FM, Deepcentral, şi Cabron este rândul ca Djay Rynno şi Sylvia să vină sâmbătă, 9 februarie în Stage. Artiştii vor interpreta piese frecventate în cluburi şi la posturile de radio “Chiar dacă ai plecat” şi “Feel in Love”.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com