Pamfletul zilei: Politia e ca o inima mare:bate, bate, bate!

21 februarie 2017 20:270 comments

POLCAEAL

O polițistă din Carei l-a bătut pe un bărbat până l-a băgat în spital, pentru că acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea.

Totul s-a petrecut joi seară, în jurul orelor 22.00-23.00. Mircea Ardelean se deplasa cu mașina dinspre Ghilvaci spre Moftin, când a fost oprit de un echipaj de poliție. Pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice, el a fost dus în Carei pentru recoltarea de probe biologice.

În timp ce unul dintre polițiști întocmea procesul verbal, Ardelean a încercat să facă o glumă spunând că poliţista seamănă cu Elena Udrea.Nu doar că nu a gustat gluma, dar polițista s-a și enervat și l-a lovit cu picioarele pe bărbat până când acesta a căzut inconştient. Totul a avut loc sub privirile altor trei polițiști.În jurul orei 02.00, omul a fost scos din sediul poliţiei şi lăsat în stradă, mai scrie informatia-zilei.ro.Dimineaţa, personalul medical de la Carei a stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. El a fost operat de urgență la Spitalul Județean.Vezi pe langa ce primejdie mare ai trecut, domn’ Negrut?Oare ce pateai daca atunci cand mancai mici cot la cot cu Elena Udrea, i-ai fi zis ca seamana cu o politista?Credem ca o luai rau de tot!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com