PAMFLETUL ZILEI: Scrisori din Afghanistan

22 august 2017 19:500 comments

Draga mama.Aici, in tabara de soldati romani din Afganistan e tare frumos. Cand nu sare un camion cu de-ai nostri in aer, sare altul, asa ca nu ne plictismi niciodata.

Draga mama.Ieri am facut o instructie care s-a prelungit pana azi.Santa asa de obosit ca apas pe claviatura laptopului cu nasul.De aceea, sper ca nu te superi daca unele litere apar aiurea, ca doar stii ca am nasul borcanat.

Draga mama.Ca sa nu ne plictisim, domnul plutonier a propus sa ne jucam de-a hotii si vardistii cu munitie de razboi.Doamne, ce ne-am mai distrat. Pe la pranz am oprit jocul, ca ramasesem fara vardisti.

Draga mama.Am primit pachetul tau, dar cred ca si aici functioneaza cenzura.In loc de icrele negre de care mi-ai scris, am gasit in cutie doua cepe si in locul jambonului, un morcov.Tot e bine.Altii s-au ales cu si mai putin.

Draga mama.Azi a venit in vizita presedintele Iohannis, sa ciocneasca oua cu noi si sa ne intrebe de sanatate, ca se filma.Cu o ora inainte plutonierul ne avertizase ca ala care se plange zboara acasa cu acelasi avion cu care se intoarce domnul presedinte asa ca toti am tacut, ca nimeni nu-si dorea o asemenea companie plicticoasa.

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com