PAMFLETUL ZILEI:ACATISTE PIERDUTE

11 iulie 2017 08:362 comments

ACATISTE  PIERDUTE
În îmbulzeala care s-a creat când un preot a anunţat că se vor împărţi sarmale, un teanc de bileţele scrise de către pelerini către Sfânta Parascheva, a alunecat din tomberonul în care erau depozitate.Fără să vrem, le-am şterpelit şi suntem în măsură să va prezentăm câteva:
Dragă Parascheva Din cauză că îmi cade părul din cap şi îmi creşte părul de pe picioare logodnicul meu a început să se uite după alte femei.Ajută-mă.
Dragă Cuvioaso.Primarul îmi face ochi dulci şi a zis că-mi  dă loc de casă dacă petrec o noapte cu el.Am nevoie de teren, dar n-aş vrea să mă atingă.Poţi să-l faci impotent în acea noapte?
Dragă Sfanto.Numele meu este Alifie Bombonel şi sunt gay Aş vrea că Statul Român să legalizeze căsătoriile între homosexuali pentru ca să pot în sfârşit îmbrăca şi eu rochie de mireasă.
Dragă Parschevo.De câte ori primim ajutoare de la Primărie, suntem furaţi.Exemplu: pe hârtie scrie zece chilograme de icre negre, dar în pachet găsesc doar o jumătate de kilogram de arpacaş.Ai putea face să-i cadă mâna primarului?
Dragă tanti Parascheva.Mama zice că o să-mi cumpere un ursuleţ de pluş dacă iau zece la română, dar profesoara îi da numai  patru şi cinci.Ai putea tu să afli dacă nu cumva mama e mână în mână cu profesoara?
Preacuvioaso.Io mi-s cioban şi pentru că n-am carte multă nu pot să număr câte oi am, oricât m-aş strădui.L-am rugat pe primar să mă ajute, dar mi-a zis că nici el n-a dat pe la şcoală.Ajută-mă! Dacă am mai mult de o sută, fă că mâine să plouă, ca eu să îmi dau seama şi să mă pot lăuda la cârciumă.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com