PAMFLETUL ZILEI:Anti miting PNL!

11 iunie 2018 08:130 comments

Întrebat duminică la Târgu-Mureş despre mitingul PSD, Ludovic Orban a spus că ziua de 9 iunie va rămâne în memoria românilor pentru că Simona Halep a câştigat la Roland Garros, restul fiind evenimente secundare.

De asemenea, amintindu-i-se că s-au făcut afirmaţii inclusiv la adresa sa, Orban a spus: ”Am văzut că am fost pomenit foarte des, lucru care m-a făcut sincer să fiu un pic nedumerit. Cred că au stat foarte mult în soare, iar acest lucru le-a afectat limpezimea judecăţii celor care au avut discursuri. Mi s-au părut că sunt într-o lume paralelă. În primul rând e apanajul regimurilor totalitare, ca partidele aflate la putere să facă miting. În nicio democraţie din lumea aceasta nu-mi aduc aminte un partid de guvernământ să facă miting să protesteze împotriva abuzurilor. Abuzul nu poate fi făcut decât de un deţinător de putere (…) Ca atare cele mai multe abuzuri la care sunt supuşi cetăţenii români sunt făcute de cei care au organizat mitingul de aseară”.

Vorbind despre protocoale, Orban a spus că directorul SRI care le-a semnat este PSD-ist, în vreme ce directorul SRI care le-a desecretizat provine din PNL.(Mediafax)

 
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com