PAMFLETUL ZILEI:La mare, la soare fetitele sunt goale! (din jurnalul unui SPP-ist)

29 iulie 2017 08:100 comments

Luni.Am primit misiunea de lupta sa pazesc plaja unde isi petrece concediul presedintele. Dupa ce oamenii mei au muncit trei zile sa curete locul de coji de seminte, coceni de porumb fiert, pachete goale de tigari, chistoace si pachete goale de tigari, prezervative intrebuintate si alte chestii specifice turismului estival romanesc, ne-am camuflat care in castel de nisip, care in corabioara, care in cos de gunoi si am inceput sa supraveghem plaja pazind-o de elemente dusmanoase.

Marti. O vanzatoare ambulanta de porumb fiert a incercat sa patrunda in obiectiv.I-AM CONFISCAT MARFA SI AM GONIT-O CU SUTURI IN FUND.Presedintele n-a aparut.

Miercuri. Un fotograf a strapuns linia de aparare si incerca sa-si gaseasca clienti.L-am pus sa ne faca si noua poze si l-am evacuat.Presedintele n-a aparut.

Joi.Doua “fetite vesele”  isi unduiau fizicul incercand sa racoleze clienti.Le—am dat noi clienti de au plecat cracanate uitand sa ne mai ceara bani.Presedintele n-a aparut.

Vineri.Am aflat ca presedintele isi face concediul la Miami si ca munca noastra a fost in zadar.Of, grea e viata de SPP-ist

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com