Pamfletul zilei:Peres si jurnalul babei Aglaia

1 noiembrie 2016 10:100 comments

ILS3ALB

File din jurnalul babei Aglaia

Draga jurnalule

Azi a venit de la partid domnul Peres si m-a pupat zgomotos pe amandoi obrajii.Mi-a zis ca el va candida la Camera Deputatilor si ca se bazeaza pe votul meu. Mi-a daruit un litru de ulei si o galeata de plastic.

Draga jurnalule

Azi domnul Peres mi-a batut cu picioarele  in poarta pana a darmat-o. Zbiera  sa-i dau inapoi uleiul si galeata ca doamna Gorghiu a contestat in contencios candidatura lui si ca el o sa emigreza in Patagonia, ca aici nu e de trait.I-am dat uleiul si a plecat injurand de Alina Bubulina, de Blaga si de toti sfintii.

Draga jurnalule

Azi m-a vizitat domnul Peres.Avea in mana o floare culeasa din drum si era tot numai lapte si miereZicea ca totusi a ramas pe liste si ca se bazeaza pe mine.A plecat lasandu-mi litrul de ulei si galeata.

Draga jurnalule

Azi m-am trezit in urletele domnului Peres. Darmase poarta si usa cu lovituri de picior si ma intreba unde am ascuns galeata si uleiul, ca iar nu mai e pe liste si ca el si-a luat deja bilet de avion spre Bostwana, daca nu e si el lasat sa manance si el o paine mai alba.. Pana sa ma trezesc bine si-a luat cadourile si a plecat blestemand-o pe Alina Gorghiu, porcaindu-l pe Blaga si facandu-l albie de porci pe Ciolos.

Draga jurnalule

Azi domnul Peres si-a cerut scuze pentru iesirea nervoasa de ieri. Mi-a dat inapoi uleiul si galeata si mi-a marturisit cat de mult conteaza pe mine la alegeri

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca ata

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com