PAMFLETUL ZILEI:Uite cine vorbeste!

8 august 2017 14:402 comments

Ia ascultati aici ce scrie machitarul Traienel pe FACEBOOK:

Țeparul de Teleorman
Țeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program.
Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache.
În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului! Sa nu te tavalesti pe jos de ras? Uite cine vorbeste de tepe!

 
 
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com