Un mare succes pentru Rares Bogdan

3 iulie 2020 18:251 comment

MediaPowerMonitor: ”Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii””.
Așa cum vedeți prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a fost gratulat de publicația britanică „MediaPowerMonitor”  cu titlul ”Idiotul săptămânii” – ”Idiot of the Week”.

”Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii””, scriu britanicii.

Publicația motivează prezentând cheful organizat de Rareș Bogdan de ziua fetei sale. ”Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale”.
”Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra”, scriu englezii, arătând că ”Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului”. Publicația scrie că ”Libertatea ”a filmat cheful cu o dronă” și că ”domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com