ACȚIUNILE DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE SANITARĂ CONTINUĂ ÎN JUDEȚUL ALBA

15 ianuarie 2021 15:000 comments

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

 

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

 

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat, 190 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 71 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 99 de mijloace de transport, din care 66 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 2.066 de persoane. De asemenea, au fost verificate 75 de  obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

 

Echipele de control au depistat și sancționat 69 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

 

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.  

 

Acțiunile de control vor continua.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com