A început sezonul! Brazi de Crăciun și cherestea confiscată în Apuseni

19 noiembrie 2013 14:171 comment

brazi-8A început sezonul de furt a brazilor de Crăciun. În noaptea de 18/19.11.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu l-au depistat pe O.C., de 42 de ani, din comuna Avram Iancu, care transporta pe DJ 762, cu o autoutilitară, 10 pomi de Crăciun nemarcați cu sigiliu –crotaliu şi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de providență şi transport.
Pomii de Crăciun au fost confiscați şi predați Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare iar faţă de O.C. a fost luată măsura sancţionării contravenționale conform Legii nr. 171/2010.
În cadrul unei acțiuni, luni poliţiştii Postului de Poliţie Vadu Moţilor l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Albac, în timp ce transporta, pe DN 75,cu o autoutilitară, 7,5 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.
Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare iar faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com