Află mai multe despre importanţa vaccinării!

15 aprilie 2019 14:435 comments

 

Lions Club Alba Iulia organizează miercuri, 17 aprilie 2019, începând cu ora 14, o întâlnire având ca temă “Rolul și importanţa vaccinării”. Întâlnirea va avea loc la Universitatea “1 Decembrie 1918”, Aula A9. La eveniment sunt aşteptaţi nu doar studenţii Universităţii albaiuliene, ci toţi aceia care doresc să adreseze întrebări şi să afle informaţii detaliate cu privire la vaccinuri.

 

Imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem pentru a lupta împotriva bolilor grave, care pot fi prevenite, și împotriva bolilor contagioase, care uneori pot fi mortale. Cu toate acestea, în ultimii ani se manifestă o scădere a încrederii românilor în vaccinare.

 

În acest context, Lions Club Alba Iulia se află deja la al treilea eveniment pe tema vaccinării. Scopul întâlnirilor este creearea cadrului propice pentru un dialog deschis pe această temă. Mădălina Vesa, medic cu o vastă experiență în domeniu, vă invită miercuri, timp de două ore, la o sesiune de întrebări, răspunsuri și sfaturi.

 

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătatea publică, ecologia, sportul şi cultura.

 

 

 

Clubul Lions Alba Iulia                                                                                   14 aprilie 2019

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com