Alba Iulia: Mircea Hava nu a fost alaturi de Ludovic Orban, candidat la sefia PNL-ului

24 martie 2017 11:540 comments

Candidatul la şefia PNL-ului Ludovic Orban şi-a prezentat oferta şi în judeţul Alba. Mircea Hava nu a fost alături de Ludovic Orban, în schimb au fost Florin Roman, Alexandru Pereş şi Sorin Bumb.

Chiar dacă Hava l-a tratat cu refuz, Orban nu a ezitat să-l laude pe liderul maxim al filialei Marelui PNL Alba.

Ludovic Orban: „Candidez pentru a garanta unitatea și coeziunea PNL, pentru a transforma în bine partidul, pentru a-l ajuta să redevină principala forță politică din România”.

Despre ideologia pe care o va avea noul partid dacă va fi ales preşedinte, Ludovic Orban a spus: „Trebuie să redevenim partidul care reprezintă partea activă, cinstită a societății, oamenii care trăiesc pe propriile picioare. PNL trebuie să redevină un partid al proprietarilor, al întreprinzătorilor, al oamenilor care mișcă lucrurile înainte. Trebuie să revenim la ceea ce înseamnă valorile de bază care au fundamentat toate politicile care au dus la toate societățile dezvoltate din Europa”.

„Eu sunt în competiție cu mine însumi. În ceea ce mă privește, voi face o campanie pozitivă, marcată de fair-play, în care nu voi ataca, nu voi spune niciun cuvânt rău despre competitorii mei, eu mă voi referi strict la ceea ce vreau să fac eu pentru Partidul Național Liberal”, a mai spus Orban.

Congresul PNL ava avea loc cel târziu pe 31 iulie. În acest moment sunt două nume care şi-au anunţat intenţia de a candida: Ludovic Orban (fostul PNL) şi Cătălin Predoiu (fostul PDL).

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com