Alba Iulia:Miting antiregionalizare a Noii Drepte la Alba Iulia

13 septembrie 2013 10:510 comments

noua-dreapta-miting-16

Conform unui comunicat de presă Filiala Noua Dreapta Alba Iulia, va desfăşura sâmbăta 14 septembrie o vasta campanie de informare a albaiulienilor asupra riscurilor procesului de regionalizare a României.
Membrii filialei Alba vor porni la ora 12:00 din str.Decebal(parcare Renel)şi vor străbate pe carosabil străzile, Mihai Viteazu,P-ța Tricolorului, Nicolae Iorga, Bld.Transilvanie,Bld.Revoluţiei 1989, Cloşca şi retur până în puctul terminus ,statuia domnitorului Mihai Viteazu unde liderii filialelor din ţară precum şi preşedintele organizaţie Noua Dreaptă Avocat Tudor Ionescu, vor rosti scurte alocuţiuni.
“Noua Dreapta respinge regionalizarea României şi Constituţia anti-naționala propusă de USL, întrucât:regionalizarea cu parlament regional şi mai ales preşedinte regional este doar un eufemism pentru federalizarea mascată a României.
Regionalizarea va slăbi statul român, nu-l va întări şi va încuraja acțiunile separatiste şi autonomiste ale maghiarilor din Harghita şi Covasna.
Regionalizarea va spulbera şi bruma de autoritatea a statului român,lăsând populația regiunilor la cheremul unor mafii locale, pe care nimeni nu le va mai putea dezrădăcina vreodată. Practic, de la actualii baronilocali se va trece la baroni regionali.
Regionalizarea nu va duce la diminuarea birocrației ci la înfiinţarea unei suprastructuri, situată între ministere şi judeţe, care va îndepărta decizia de cetăţean. În plus, fiecare contribuabil va trebui să suporte, din taxe şi impozite mărite, cheltuielile ocazionate de funcţionarea aparatului birocratic al regiunilor.
Regionalizarea se înscrie în planurile Comisiei Europene de a distrug toate statelor naționale şi de a transforma Uniunea Europeană într-o federație de regiuni sub numele de Statele Unite ale Europei.
Regionalizarea va subordona regiunile nu guvernului României, ci Comisiei Europene, aceasta însemnând de facto şi de jure transferul suveranităţii naționale către guvernul UE. Vice-premierul Liviu Dragnea a afirmat că “exercițiul financiar al Uniunii Europene 2014 – 2020 trebuie să găsească regiunea administrativă în România, în aşa fel încât regiunea să devină partener direct cu Comisia Europeană şi nu Guvernul României”.
Regionalizarea nu va aduce României mai mulți bani din fondurile europene, la guvernare fiind aceleaşi găşti politice care în perioada 2007-2012 au atras doar 10% din banii cuveniți României.
Regionalizarea este un proiect care pune capăt unui ciclu de un sfert de secol de slăbire a instituțiilor Statului Român.
Pe cale de consecința, România în general şi Constantă în particular nu vor avea nimic de câştigat de pe urma regionalizării, un proces care are ca scop final desființarea Statului Român. Facem deci apel la fiecare român să NU îşi ofere votul la referendum pentru proiectul USL de revizuire a Constituției, un proiect care nu reprezintă interesele romanilor ci doar ale cozilor de topor care au trădat, jefuit şi umilit România vreme de 23 de ani” se arată într-un comunicat al Filalei Noua Dreaptă Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com