Angelica Mocan a demisionat din PNL

27 septembrie 2013 13:543 comments

Angelica 358Angelica Mocan a demisionat din PNL Alba. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu.
Preşedintele PNL Alba a comentat astfel demisia Angelicăi: „Orice pierdere nu e un lucru bun pentru partid. Dar dacă dânsa a considerat că e mai bine să plece, nu avem ce comenta. Am primit de la dânsa o scrisoare lungă de tot în enumera mai multe motive care o împiedică să îşi desfăşoare munca în PNL Alba”.
În 2010, Angelica Mocan a fost exclusă din PSD în lipsa sa şi a trecut la PNL, iar în iunie 2012 a fost aleasă printre cei 7 consilieri judeţeni ai PNL Alba. Odată cu demisia din PNL Angelica Mocanu va pierde și locul de consilier județean

3 Comments

 • Angelica Mocan

  Buna seara,

  Constat ca ati transmis o informatie incorecta, in articolul de mai sus!
  In primul rand, asa cum in campania de la Parlamentarele din 2012 , cand a candidat Teodor Atanasiu( dupa ce a pierdut glorios alegerile locale, alaturi de pesedistul reciclat, Florin Roman ) , cand ii inserati poza in articolele mele, apreciate de opinia publica, utilizati corect numele meu, va rog sa o faceti si acum.
  Faceti un efort, chiar daca probabil de la Bratianu incoace, prin urbea d-voastra, ” liberalii” citesc rar.
  Numele meu e ANGELICA MOCAN.
  Nu am “trecut” de la P.S.D. la P.N.L., ci am fost exclusa de P.S.D. in 2009, in lipsa, plecata fiind din tara, in concediu de odihna, timp in care am savarsit “abominabila” fapta de a avea ‘ OPINII DIFERITE DE ALE MAJORITATII’. Nici acum nu-mi pot imagina cum individ social unic fiind am putut face asa ceva!!!!!
  Urbea s-a socat de ura bolnava a unor oameni, care pana mai ieri se plimbau fericiti si onorati ca sunt candidatul lor la parlamentarele din 2008.
  A fost o fericire scurta si iluzorie…pentru ei!

  Am acceptat, cu buna-credinta, invitatia de a ma alatura unor oameni, care ar fi trebuit sa faca ceva mai mult decat sa stea langa poza unor mari oameni de stat ai Romaniei Interbelice .
  A fost butada. Ei erau de fapt, cei care nu fusesera exclusi de P.S.D. Alba, pentru performanta politica, ci erau pesedistii autentici, care s-au mutat dupa sinecuri.
  Curat, murdar! Vorba lui CARAGIALE, chiar si in 2013!
  De deruta, chiar si fara preafericita turmentare electorala,salvatoare de constiinta, mai bine mi-am dat demisia, decat sa-l indentific pe ” Utu Petrascu” in conducerea Consiliului Judetean Alba, o institutie publica importanta , de altfel! Unde, teoretic, oamenii trebuie sa citeasca mult…si sa priceapa….ce citesc!
  Pentru bietii de noi, cetatenii, platitori de taxe si “tampiti” alegatori!
  Am considerat mai util sa-l recitesc pe Caragiale, decat sa-l traiesc, in varianta grotesca a lui 2013, de Alba.

  Inteleapta si cam tarzie decizie!

 • Angelica Mocan

  Si eu sunt un om cu o gandire autentic liberala, si o formatie socio-profesionala de centru-dreapta .

  Nu confundati liberalismul cu penelismul.

  Liberalismul e un spatiu intelectual si cultural de elita!

 • Ne cerem scuze pentru greselile semnalate. O sa le corectam

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com