Antonescu: Nu suntem de acord cu începerea de azi a campaniei pentru europarlamentare

22 aprilie 2013 13:450 comments

antonescu-pnl-ghimpele1Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este normal ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la europarlamentare şi că ar fi fost de preferat un anunţ făcut de către USL, nu unilateral, doar de PSD, precizând însă că PNL nu este de acord cu începerea de luni a campaniei electorale.

Antonescu a spus că este normal ca PSD şi PNL să candideze pe liste separate la europarlamentare pentru că aceste alegeri sunt “de culoare, de familie politică europeană”.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că de luni partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub “umbrela USL”.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că lipsa de solidaritate din PNL, în urma căreia mai mulţi liberali critică Guvernul, va costa PNL în preferinţele electorale şi implicit pe Crin Antonescu, precizând că în acest moment raportul electoral este de 2 la 1 între PSD şi PNL.

Sursa: mediafax.ro

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com