Apel PSD pentru parlamentarii de Alba

11 aprilie 2012 14:200 comments

Conducerea PSD Alba a lansat un apel public pentru toţi parlamentarii de Alba. Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, a spus că aceia care nu vor vota moţiunea de cenzură vor trebui să fie traşi la răspundere: „E o moţiune pe care şi ei şi-au dorit-o de multă vreme, şi acum au prilejul să o voteze cu sufletul, nu ceea ce le indică preşedintele de partid local. A venit timpul să ia atitudine în această moţiune, iar cine nu va vota să fie sancţionat de cetăţenii din colegiu”.
Dîrzu a lansat un avertisment spre şeful Guvernului: „Noul premier împreună cu preşedintele României pot fi acuzaţi chiar de trădare naţională dacă vor face ceea ce vedem că vor să facă” (cu referire la vânzarea unor societăţi de stat din domenii strategice).
La rândul său, Dorin Sandea (secretarul executiv al PSD Alba) a făcut un apel… pentru parlamentarii puterii: „Suntem în Săptămâna Mare. Legat de moţiunea de cenzură, noi facem în primul rând un apel la parlamentarii Puterii: acum au ocazia, poate e prea mult spus şi nu am competenţa religioasă s-o spun, să-şi spele păcatele şi să voteze în mod corect la moţiunea de cenzură – indiferent de ordinele politice; să aibă curajul şi forţa, eventual obţinută chiar prin rugăciune, de-a se scula din bănci, de a vota chiar cu recomandările de a rămâne lipiţi de bănci. Este un prilej de a se detaşa oarecum de ceea ce înseamnă Puterea actuală, pe care sperăm să o trezim la realitate”. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com