Are si PRO ROMANIA ALBA ceva de spus!

15 mai 2019 14:241 comment

Ca sa nu se mai spuna ca am tine cu unii sau cu altii, publicam imediat si integral comunicatul primit:

Să nu uităm ce votăm pe 26 mai!
              Alegerile europarlamentare au primit o importanță aparte în 2019. Toate partidele politice, de la mic la mare, s-au concetrat ceva mai puternic în această campanie, nu neaparat pe candidații pe care speră să îi trimită in Parlamentul European, ci mai de grabă să câștige capitalul de imagine care în ultima vreme  s-a împărțit în prea multe felii.

Într-o Românie mai colorată ca niciodată din punct de vedere politic, în care nimeni nu-și mai poate însuși cu adevarat o liniște politică, se dă o luptă crâncenă pentru cine poate să zbiere mai tare. Problema este că nimeni nu știe exact pentru ce zbiară, ideea e doar să te asigur că te faci auzit.

Și cu toate acestea, pe 26 mai votăm reprezentarea noastră în Parlamentul European.  Votăm oameni care ar trebui să negocieze parteneriatul nostru în Uniunea Europeană. Este vorba despre a trimite reprezentanți ai României care au capacitate de negociere și sunt recunoscuți ca parteneri onești în această construcție europeană.

PRO România propune o listă care îmbină experiența și performanțele comisarului european Corina Crețu și a trei foști premieri – Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, cu ambiția și entuziasmul unor tineri precum Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Ioana Petrescu, Ionela Danciu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.

PRO România se diferențiază de celelalte partide prin responsabilitate și competență profesională și politică: toți candidații propuși au performanțe recunoscute în domeniile lor de activitate, cunosc cel puțin o limbă străină, sunt familiarizați cu instituțiile europene și au conexiuni importante pe plan european.

Comisarul european Corina Crețu este persoana cu cea mai înaltă funcție la nivel european care va candida în aceste alegeri. Datorită Corinei Crețu, România a încasat câteva miliarde de euro în ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Crețu este cea care a înaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru România pentru perioada 2021-2027.

Obiectivul PRO România este de a trimite în Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care să fie o contrapondere la discursul naționalist și eurosceptic promovat tot mai intens în ultima perioadă pe scena politică din țara noastră.

 

Horațiu Florea

Coordonator ProRomânia Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com