Astăzi se votează bugetul general al judeţului Alba

25 februarie 2013 08:300 comments

cj bun

 

Consilierii judeţeni se reunesc astăzi, de la ora 12.00, în şedinţă extraordinară, pentru aprobarea bugetului general al judeţului şi a altor şapte proiecte de hotărâre. Trebuie precizat faptul că discutarea bugetului a fost amânată, săptămâna trecută, pentru că nu era publicat în Monitorul Oficial bugetul naţional.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării sediului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi transmiterii în administrarea acestei institutii a imobilului situat în Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publica a Judetului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013.

4. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor şi sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unităţi de cult din Judeţul Alba, aparţinând cultelor religioase recunoscute din România.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia „Handbal Club Alba Sebeş”, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al Judeţului Alba prin Consiliul Judeţean Alba, cu Asociaţia Judeţeana de Fotbal Alba, pentru realizarea activităţilor din campionatul Ligii a IV-a, a celui judeţean şi a competiţiilor de copii şi juniori.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com