Atitudinea dictatorială a PD-L trebuie să dispară

17 ianuarie 2011 00:030 comments

Acuzele, pesimismul şi apocalipsa proorocită de adversarii politici reprezintă o formă agravantă de mitocănism politic. Pentru a face alianţe sau a-ţi construi propriul program politic sau a opta pentru o anumită strategie, trebuie în închipuirea bolnăvicioasă a celor de la PD-L să ceri aprobare de la „Zeus”. Considerăm că aceasta este o atitudine dictatorială şi un comportament fanariot de care nu trebuie să mai auzim niciodată. Oare cu ce este mai bun PD-L când a făcut alianţa cu PUR în 2005 pentru a-şi crea majoritatea parlamentară? Oare atunci Dan Voiculescu nu era mogul?
Oare cu ce este mai bun PD-L când în 2009 s-a aliat cu UDMR săvârşind cele mai mari atrocităţi financiare la adresa cetăţenilor, tăierea salariilor, tăierea pensiilor, tăierea banilor pentru alocaţiile copiilor, tăierea duratei concediului maternal, tăierea banilor pentru ajutoarele de încălzire, tăierea banilor pentru medicamente, tăieri, tăieri, tăieri…
Oare cu ce este mai bun PD-L că s-a asociat cu UDMR trădând interese naţionale, vânzându-ne la unguri şi eliminând din programa şcolară limba română şi predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară?
Cu ce este mai bun PD-L că s-a asociat cu UDMR şi a împovărat România cu cele mai mari datorii pe care copiii, nepoţii şi strănepoţii noştri le vor plăti cu greu?
Cu ce este mai bun PD-L că a falimentat România că s-a asociat cu UDMR şi a dus România în pragul falimentului, în incapacitate de plată şi a instaurat sărăcia şi mizeria la nivelul tuturor categoriilor sociale?
Sunt convins că noua Alianţă de Centru Dreapta dintre PNL şi PC deranjează şi doare mult în anumite cercuri ale puterii, dar asta este problema lor şi nu a noastră. Partidul Conservator va lupta din toate puterile alături de întreaga opoziţie din România pentru îndepărtarea actualilor guvernanţi şi a PD-L de la putere, singura soluţie pentru stoparea declinului ţării şi distrugerii populaţiei României.
Ing. Gheorghe Feneşer,
Preşedintele Partidului Conservator Filiala Judeţeană Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com