Au inceput lansarile!

28 ianuarie 2019 17:420 comments

Liderul mișcării unioniste, George Simion, își lansează la Alba Iulia candidatura la alegerile europarlamentare

 

Toti doritorii sunt invitati pe 29 ianuarie, ora 11:00, la conferința dedicată lansării candidatului mișcării unioniste pentru Parlamentul European, George Simion. Evenimentul are loc la Hotel Cetate (Braserie), str. Unirii, nr. 3, Alba Iulia.

 

La eveniment vor participa Mircea Trifu, consilier local independent în Primăria Alba Iulia, Maria Cioica, președintele Asociației ASTRA, Ioan Străjan, director, revista Daco România, interpreta Maria Gheorghiu, reprezentanți ai Ligii Studenților Basarabeni din Alba Iulia și unioniști din județul Alba.

 

Din orașul în care s-a făurit România Mare și de unde anul trecut a debutat Marșul Centenar, pe jos spre Chișinău, pe o distanță de 1300 de km, vin să anunț următorul pas pe care mișcarea unionistă îl face. Lansăm la Alba Iulia, orașul în care toți românii au zis DA întregirii naționale, candidatura mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, un nou nivel în care națiunea română să își afle locul de drept. Eu sunt unul singur, însă am de partea mea adevărul, dragostea de țară, neamul românesc și o idee: să facem ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, a declarat George Simion, candidat independent.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com