Bogdan Lazar -o analiza necrutatoare!

19 mai 2020 16:490 comments

Concis si argumentat, ca intotdeauna Bogdan Lazar ALDE il desfiinteaza pe Citu acuzandu-l de un habarnamism sfidator pe pagina sa:

Pe modelul PDL din 2009–2010, care a recunoscut prea târziu ca avem de a face cu o criza economică, PNL-ul de azi copiază exact greșelile facute de PDL-ul pe a cărui structura s-a creat.
Florin Cîțu vede numai lapte și miere în țară. Florin Cîțu vede numai creșteri economice, vede unicornii zburdând pe plaiurile românești.
După asigurările pe care ni le oferă zilnic Florin Cîțu, România are o economie mai puternică decât Germania, Franța, Japonia sau chiar SUA.
O lăudăroșenie mizerabilă, care creeaza așteptări mult prea mari din partea românilor. Problema este momentul în care lăudăroșenia se termina și ne lovește realitatea. Atunci Cîțu va da din colț în colț și ne va spune că spionii ruși sunt de vina pentru dezastrul economic.
Vorbea în Parlament Premierul Orban de ochelari de cal, ei bine se pare ca inspirația i-a venit de la Florin Cîțu, care nu vede decât cifrele pe care le viseaza noaptea în somn și ignoră toate prognozele venite din partea Comisiei Europene sau FMI.
Atitudinea aceasta a Guvernului PNL va îngropa economia Romaniei, va afecta pe termen nedeterminat populația, pentru că nici până azi Florin Cîțu nu a venit cu un plan economic.

Bogdan.I.Lazar

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com