C.L. Alba Iulia vrea să se retragă din Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924”

21 august 2013 15:240 comments

consiliu siteLiderul consilierilor liberali din CL Alba Iulia,Gabriel Pleşa, critică modul în care a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei din 22 august un proiect de hotărâre privind Centrul de Copii şi Juniori care funcţionează prin intermediul Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924”.
Consilierul Gabriel Pleşa a declarat: „Este o şedinţă pripită, probabil şi din cauza unor absenţe. În ceea ce priveşte Centrul de Copii şi Juniori credeam că lucrurile se limpezesc, dar ele sunt tot mai tulburi… L-am căutat pe dl primar pentru a iniţia un proiect de hotărâre pentru prelungirea contractului de comdat între Asociaţie şi baza sportivă.
Prin punctul 11 de pe ordinea de zi se intenţionează retragerea Consiliului Local Alba Iulia din Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924”. Ar însemna înmormântarea sezonului competiţional 2013-2014 pentru aceşti copii.
Acolo la stadion avem nişte angajaţi şi sunt anumite cheltuieli pentru întreţinere. Nu înţeleg de ce aceşti copii nu pot folosi aceste baze sportive. Am găsit să afiliem echipa, am găsit finanţare. Tot ceea ce ne trebuie este ca aceşti copii (150 de copii) să poată folosi bazele sportive.
Vorbesc în numele consilierilor PNL, dar cred că şi colegii din USL, şi chiar unii consilieri ai majorităţii să înţeleagă şi să voteze împotriva punctului 11”.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com