Cadoul PNL+USR de sub bradul de Crăciun: tăierea salariilor cu 20% și concedieri masive!

30 noiembrie 2020 13:210 comments

PNL și USR au început deja concedierile bugetarilor. La Bihor, unde au dat jumătate din angajații CJ afară, la Caraș Severin și urmează de luna viitoare concedierile din Primăria Alba Iulia.

Dragi bugetari, votați dreapta dacă doriți tăierea salariilor cu 20% și să vă pierdeți locul de muncă. Votați PNL și USR și dorința de a vi se tăia salariile cu 20% vi se va îndeplini! Dar nu uitați că tot voi trebuie să trăiți mâine și peste o săptămână și peste un an, nu peste 20 de ani.. Ratele la bănci, facturile, taxele școlare ale copiilor fiți siguri că nu le vor plăti PNL și USR în locul vostru!

PNL și USR pregătesc cel mai negru coșmar și ni-l vor servi sub bradul de Crăciun! În loc de colindă, în acest an actualul guvern ne va tăia… Nu porcul din coteț, ci salariile și pensiile!

Nu așa se face corelarea salariilor din sistemul bugetar cu cel din privat și în nici un caz NU AȘA se scoate țara din criză: lovind și în ultimii care mai produceau consum în țară și asigurau un rulaj în economia de consum.

Economia trebuie deschisă pentru că economia funcționează pe bază de consum. Minciuna are picioare scurte și totul s-a aflat! În 2010 Boc și Băsescu au tăiat 25% din salarii, 15% din pensii și au dat afară bugetarii! Scenariul se va repeta în 2021 dacă PNL+USR vor rămâne la guvernare și după 6 decembrie! Bugetarii vor fi dați afară, iar cei care vor rămâne vor avea salariile tăiate cu 20%. Între timp LuCOVID a închis HORECA, piețele interne și au condamnat la faliment producătorii locali. Ne omorâți cu zile, mai mult decât o face COVID-ul!!!

PRORomânia nu susține tăierile salariale și concedierile! Investițiile și repornirea urgentă a economiei, venitul minim garantat (2000lei/persoană) și testarea gratuită masivă a populației sunt singurele măsuri prin care repunem România pe drumul cel bun. Victor Ponta a făcut-o în 2012 când ne-a scos din criza în care ne băgase Băsescu (PMP) și Boc (PNL).

Avem nevoie de un premier anti-criză! Avem nevoie de Victor Ponta și PRO România!

 

IOAN LAZĂR,                                                                                                           

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Comandat de partidul PRO România, filiala Alba, cod unic mandatar financiar 11200008

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com