Călin Potor: Am făcut blat cu Hava! Lucrează pentru mine să ajung primar

28 mai 2012 00:000 comments

Ultimele sondaje de opinie şi analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de faţă, Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi şi are prima şansă la Primăria Alba Iulia. Site-ul econtext.ro a publicat recent o analiză care reuneşte ultimele sondaje de opinie efectuate de institute specializate, dar şi de publicaţiile locale. Potrivit acestora Călin Potor se situează pe prima poziţie şi este considerat câştigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii şi Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie şi multe publicaţii locale. Rezultatul confirmă declaraţiile noastre. Călin Potor conduce în preferinţele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste şapte procente în faţa actualului primar al municipiului.
Disperaţi la culme că pierd alegerile, reprezentanţii PDL lansează tot felul de zvonuri şi intoxicări. Mai pe româneşte, îi mint pe oameni în încercarea de a recupera pe ultima sută de metri cele şapte procente care îi despart de candidatul USL, Călin Potor. Şi mint cu neruşinare că Potor şi Ponta au luat banii municipiului Alba Iulia, bani care erau destinaţi unor lucrări de infrastructură. Domnilor de la PDL, spuneţi măcar acum adevărul. Acei bani erau pentru proiecte care urmau să fie demarate DUPĂ ALEGERI, nu înainte. Staţi liniştiţi. Toate acele lucrări vor fi făcute în mandatul primarului Călin Potor.
Premierul Victor Ponta i-a promis primarului Călin Potor că toate şantierele din oraş vor fi finalizate. Lucrările se vor face rapid, eficient, ieftin, iar locuitorii vor avea parte de tot confortul pe care îl merită. Albaiulienii trebuie să ştie că vom finaliza toate lucrările. În Alba Iulia vor lucra firmele din oraş şi din judeţ, nu firmele de partid aduse de la Cluj, Botoşani sau de altundeva. Asta în timp ce firmele locale s-au închis cu miile din cauza crizei. Ai noştri au dat faliment, iar firmele pedeliste şi-au îngrăşat conturile. Vom organiza licitaţii în conformitate cu legea, pentru ca orice firmă din Alba Iulia să aibă şansa de a câştiga o lucrare sau alta. S-a terminat era firmelor de partid…
Le mulţumesc tuturor funcţionarilor din Primăria Alba Iulia care mă vor înapoi în instituţie. De asemenea, le mulţumesc şi angajaţilor din firme private care mi-au transmis că îşi doresc să mă vadă din nou în primărie, că văd în mine un om serios, care poate aduce schimbarea şi normalitatea. Oamenii vor schimbarea atitudinii faţă de angajaţii din administraţia publică locală, normalizarea relaţiei dintre primărie şi mediul de afaceri.
Nu pot să nu remarc „bărbăţia” lui Mircea Hava, care apelează la aceste minciuni pentru a-şi creşte şansele în cursa pentru Primăria Alba Iulia. Având în vedere că fuge mâncând pământul de orice confruntare cu favoritul acestei competiţii pentru Primăria Alba Iulia, este explicabilă decizia inginerului Mircea Gheorghe Hava de a lupta cum ştie el: minţind electoratul.
Mai circulă un zvon prin Alba Iulia, lansat tot de către PDL. Cum că aş fi făcut un blat cu Mircea Hava. Aici m-aţi prins. Trebuie să recunosc. Da, am făcut blat cu Mircea Hava. Lucrează pentru mine să ajung primar…
CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com