Călin Potor este cotat cu prima şansă la Primăria Alba Iulia

17 mai 2012 15:210 comments

Ultimele sondaje de opinie şi analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de faţă, Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi şi are prima şansă la Primăria Alba Iulia.
Site-ul econtext.ro a dat publicităţii o analiză care reuneşte ultimele sondaje de opinie efectuate de institute specializate, dar şi de publicaţiile locale. Potrivit acestora, Călin Potor se situează pe prima poziţie, cu 42 la sută din încrederea electoratului şi este considerat câştigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI), Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie şi multe publicaţii locale.
Acest rezultat confirmă declaraţiile noastre făcute cu câteva zile înainte de începutul campaniei electorale, când spuneam, potrivit ultimului sondaj comandat de USL, că Potor conduce în preferinţele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste şapte procente în faţa actualului primar al municipiului. La acestea se vor adăuga şi cele 3-4 procente pe care PD-L le-a pierdut prin trecerea în opoziţie după investirea Guvernului Ponta.
Apropierea de cetăţeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcţiile pe care le-a deţinut, atât politice, cât şi administrative, Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziţie din ultima perioadă şi declaraţiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcţie, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun.Rezultatele dovedesc faptul că USL vine în faţa alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru şi apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesionişti, de oameni harnici şi cinstiţi.

GABRIEL PLEŞA
Preşedinte PNL Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com