CĂLIN POTOR: „Îmi doresc decenţă şi fair play în campania electorală”

13 mai 2012 11:220 comments

Am intrat în cursa pentru Primăria Alba Iulia pentru că îmi pasă de oameni, pentru că vreau să fac ceva pentru albaiulieni, să schimb ceva în oraşul meu. Dar în primul rând pentru că vreau să le redau oamenilor speranţa că la Alba Iulia se poate trăi mai bine.
Albaiulienii sunt oameni harnici, serioşi, care merită să spere că ziua de mâine la va aduce şansa unui loc de muncă. Oamenii au nevoie de locuri de muncă şi investiţii majore, care să ducă la o dezvoltare reală a municipiului nostru. Tinerii au nevoie de o şansă pentru a se afirma şi a-şi construi o carieră aici, la Alba Iulia, nu în alte oraşe mari din ţară.
Încă de la debutul campaniei electorale vreau să îi asigur pe contracandidaţii mei de toată disponibilitatea la dialog din partea mea. Sunt adeptul unei campanii constructive, a disputei de idei bazată pe argumente, a dezbaterilor faţă în faţă pentru binele oraşului, nu al nostru personal. Vreau să comunicăm, nu să avem parte de certuri sterile prin presă. Eu le întind o mână tuturor şi îi invit să facem o campanie caracterizată prin decenţă şi fair-play, în care să câştige cel mai bun. Din respect pentru cetăţenii cărora le vom cere votul şi care îşi pun întotdeauna mari speranţe în cei care îi conduc.
Fac eu primul gest. Le întind mâna contracandidaţilor mei şi îi invit la o cafea, luni, 14 mai, ora 15.00, la Alba Mall. Cred că e un gest de normalitate şi de bun simţ.

Călin Potor,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com