Când nu are argumente, PDL Alba minte şi dezinformează

19 aprilie 2012 16:191 comment

Scăderea în sondaje îi împinge pe reprezentanţii PD-L Alba la disperare. Procentele tot mai mici şi lipsa unor subiecte de interes pentru cetăţenii judeţului îi fac pe aceştia să lanseze zvonuri aiuristice şi acuze nefondate. Totul într-o încercare furibundă de a recupera o parte din procente, acum, cu câteva săptămâni înainte de începerea campaniei electorale.
Şi pentru că nu au ce le spune oamenilor, cu excepţia tăierilor de salarii şi de pensii şi scăderea nivelului de trai, pedeliştii încearcă să împroaşte cu noroi principalii contracandidaţi. Mai nou, partidul portocaliu şi-a pus în funcţiune aparatul de dezinformatori şi spune oamenilor că de fapt şi de drept candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor, a păstrat legături strânse cu partidul din care a plecat acum doi ani. MINCIUNI şI DEZINFORMARE.
Relaţia dintre Călin Potor şi PD-L Alba este un capitol încheiat. Din momentul în care şi-a dat demisia. Deputatul Călin Potor a demisionat dintr-un partid care nu mai reprezenta interesele cetăţenilor. Un partid care ajunsese să ia decizii împotriva celor care l-a votat. Potor a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume şi tăria de a lua o decizie dificilă. Aceea de a pleca, la jumătatea mandatului de parlamentar, de la putere în opoziţie. Pentru că vrea să îi poată privi în ochi pe cei care l-au trimis în Parlamentul României, fără să îi fie ruşine de deciziile pe care le-a aprobat la Bucureşti. Călin Potor este şi va rămâne candidatul USL la Alba Iulia şi va câştiga această competiţie indiferent de manevrele murdare la care vor apela cei de la PDL.
Călin Potor este total diferit de Mircea Hava. Pentru că deputatul Potor este un om CURAT. Nu a fost implicat în scandaluri, suspiciuni de fraudă şi nici nu dă toată ziua cu subsemnatul pe la DNA Alba Iulia, cum face actualul primar. Albaiulienii îl cunosc şi îl apreciază pentru ce a făcut în acest oraş din diferitele funcţii pe care le-a ocupat. Un om serios, cu o viziune clară asupra dezvoltării oraşului şi de o moralitate mai presus de orice îndoială.
Faptul că actualul primar şi clientela politică din jurul lui nu are contraargumente este tot mai evident. Iar atunci când nu au replică scot pe piaţă poveşti de adormit copii. Este disperarea dinaintea pierderii alegerilor, acum când sondajele de opinie îl clasează pe Călin Potor pe prima poziţie în opţiunile electoratului. Toate acestea vor fi şi mai evidente în ziua votului, când actuala putere va pierde alegerile locale la o diferenţă covârşitoare.

CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

1 Comment

  • Mult succes d-l Potor,va cunosc si va admir,pt.ca, ati avut curajul(si aveti si in continuare), de a spune anumit lucruri murdare ce s-au petrecut si se petrec in orasul nostru,de cand PD-L conduce,iar acum se agata cu disperere de inca un mandat.Sper din suflet ca albaiulieni toti sa inteleaga raul ce l-a provocat PD-L acestui popor si implicit si noua albaiulienilor.Inca odata mult succes,aveti votul meu.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com