Candidatul PDL la Primăria Sebeş şi-a inaugurat sediul de campanie

15 mai 2012 15:070 comments

Dorin Nistor, candidatul PDL Alba la Primăria Sebeş, şi-a inaugurat marţi sediul de campanie situat în centrul municipiului. La acest eveniment au participat numele grele ale PDL Alba: preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, prim-vicepreşedintele Ion Dumitrel, secretarul general Alexandru Pereş, vicepreşedintele Clement Negruţ.Cu această ocazie, Nistor şi-a prezentat echipa de consilieri şi proiectele pentru sebeşeni.
Portocaliii s-au arătat încrezători că vor câştiga Primăria Sebeş, deşi au spus că va fi o luptă grea. Principalul contracandidat al lui Dorin Nistor este Alexandru Dăncilă, susţinut de USL. În cadrul evenimentului, Nistor a spus că se bazează în lupta cu contracandidaţii săi pe noutate şi tinereţe. Acesta a spus că sloganurile sale în campanie sunt “Primar nou pentru Sebeş” şi “Am forţa de a schimba Sebeşul în bine”.
Promisiunile lui Dorin Nistor sunt multe. Acesta promite că în calitate de primar va atrage fonduri europene, că va reface parcul şi lacul din centrul oraşului, va construi parcuri de joacă, se va consulta cu locuitorii de pe fiecare stradă în parte şi că va face din Petreşti, Lancrăm şi Răhău nişte priorităţi în ce priveşte infrastructura şi iluminatul public. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com