Candidaturile lui Teodor Atanasiu şi Călin Potor pentru CJ Alba şi Primăria Alba Iulia au fost oficializate

20 martie 2012 15:530 comments

Membrii Uniunii Social Liberale s-au întâlnit la Bucureşti pentru a definitiva şi a oficializa candidaturile comune la alegerile locale care vor avea loc în data de 10 iunie 2012. În cadrul acestei întâlniri, s-au pus la punct ultimele detalii privind lista candidaturilor comune la preşedinţia consililor judeţene şi la primăriile reşedinţă de judeţ.
Lista a fost stabilită iniţial, în septembrie 2011, dar liderii USL au refuzat să o facă publică, deoarece PDL dorea ca alegerile locale să fie comasate cu cele parlamentare, în toamna acestui an. După decizia Curţii Constituţionale de a menţine alegerile locale la o dată separată de cele parlamentare, USL şi-a intensificat căutările elctorale, pentru a găsi soluţia câştigătoare.
Astfel, conform listei furnizate de USL, la nivel naţional, liberalii au 18 candidaţi la CJ, conservatorii un candidat, iar social-democraţii au 22 candidaţi. La primăriile principale, PNL are 14 candidaţi, PC patru candidaţi, iar PSD are 22 candidaţi.
În ce priveşte judeţul Alba, lista nu a adus nici o noutate. Atât Teodor Atanasiu (PNL) cât şi Călin Potor (PNL) au fost confirmaţi ca şi candidaţi ai USL Alba pentru preşedinţia CJ Alba, respectiv Primăria municipiului Alba Iulia. Trebuie reamintit faptul că alegerile locale vor avea loc în data de 10 iunie. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com