CANDIDEAZA LA PRESEDINTIE!

1 februarie 2019 07:273 comments

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că este decis să candideze la alegerile prezidențiale și a lăsat de înțeles că se va discuta cu PSD pentru un candidat comun, dar dacă nu se ajunge la o concluzie, el este decis să candideze.
”Ceea ce vă pot spune este că mă gândesc foarte serios la o candidatură la prezidențiale. Nu mă întrebați dacă îmi anunț candidatura sau dacă merg alături de PSD, ori separat. Nu s-a făcut această discuție, o vom lua. ”, a spus Tăriceanu, la Digi 24.Moderatorul Cosmin Prelipceanu l-a întrebat pe Călin Popescu Tăriceanu: ”Să înțeleg că în cazul în care PSD nu dorește un candidat comun, atunci veți merge singur cu ALDE. Dumneavoastră v-ați decis și candidați?”
La această întrebare, Tăriceanu a dat un răspuns care nu lasă loc de întors: ”Nu pot să răspund la această întrebare. Ați dat dumneavoastră răspunsul implicit.”.
Ulterior, Tăriceanu a revenit cu explicații.
”Sigur că există diferite variante, dar primul lucru pe care doresc să-l subliniez este faptul că suntem într-o coaliție cu PSD. În mod evident, cele mai mari șanse le avem dacă mergem împreună.”, a spus Tăriceanu.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com