CE AVETI CU PENSIILE OAMENILOR, DOMN’ FLORIN ROMAN?

14 decembrie 2018 19:390 comments

Liberalii și-au bătut din nou joc de milioane de români. Oamenii lui Orban și Iohannis au făcut scandal în Camera Deputaților și au reușit să amâne votul decisiv pe legea pensiilor.

Și asta dintr-un orgoliu nemăsurat pentru care liberalii calcă totul în picioare, inclusiv destinele și viețile a 10 milioane de pensionari pe care, de altfel, se bat cu pumnul în piept pe la televizor că îi apără.

Așa că, pentru că știu că ar fi trași la răspundere de români dacă ar fi votat fățiș împotriva unei legi bune, au făcut scandal încă de la începutul ședinței de plen.

Marota a fost tot conducerea ședințelor Camerei Deputaților, unde liberalii susțin că Florin Iordache nu ar avea dreptul să prezideze.

Au scos-o din nou pe Raluca Turcan la înaintare, iar aceasta a început să tune și să fulgere, că Florin Iordache conduce ilegal ședințele deputaților, pentru că, spune portavocea liberalilor, la ședința de luni, s-a votat ca la prezidiu să stea Marilen Pirtea.

Un scandal inventat astfel încât să acopere neparticiparea liberalilor la votul pe legea pensiilor. Care nu a mai fost introdusă pe ordinea de zi din lipsă de cvorum.

Așa că liberalii au mai bifat o victorie împotriva PSD-ului și a României. Acum la mijloc au fost pensionarii din România care cad victime jocurilor murdare făcute de Orban, Iohannis și compania.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com