Cinci motive pentru care nu îl votez pe inginerul Mircea Gheorghe Hava

8 iunie 2012 00:001 comment

În presa locală au fost publicate recent rezultatele mai multor sondaje de opinie realizate la nivel naţional în care sunt evidenţiate principalele calităţi ale unui viitor primar. Cetăţenii îşi doresc un primar cinstit, apropiat de oameni, cu experienţă în conducere, bine informat şi familist convins. Călin Potor întruneşte din plin aceste aşteptări ale cetăţenilor, ceea ce nu se poate spune despre inginerul Mircea Gheorghe Hava.
Cinstea doctorului Potor este mai presus de orice îndoială. Nu a fost implicat în niciun scandal sau dosar penal, numele lui nu s-a regăsit niciodată în marile ”afaceri”, iar el şi familia lui nu au fost acuzaţi că ar fi beneficiat vreodată de bani publici.
Apropierea de cetăţeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcţiile pe care le-a deţinut, atât politice, cât şi administrative, Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziţie din ultima perioadă şi declaraţiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcţie, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun. În ultimele zile, candidatul USL Călin Potor s-a întâlnit cu sute de pensionari, cărora le-a ascultat doleanţele. Sunt oameni care merită respect din partea noastră, a tuturor, şi apreciere pentru munca pe care au depus-o de-a lungul vieţii lor. De asemenea, Călin Potor a discutat cu peste trei mii de angajaţi ai unor firme private din municipiu. Albaiulieni care muncesc din greu pentru a-şi întreţine familiile şi care merită condiţii de viaţă decente, într-un oraş european. Merită spaţii verzi, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, o piaţă agroalimentară modernă, drumuri asfaltate şi utilităţi. Dar mai presus de toate albaiulienii merită şi trebuie să fie trataţi cu respect. Să vadă că administraţia, care le cere în fiecare an bani pentru taxe şi impozite, îi ascultă şi ţine cont de părerile şi dorinţele lor.
Călin Potor şi-a dovedit experienţa în conducere în toate instituţiile în care a muncit. La ambulanţă, la spital, la primărie. Albaiulienii vor schimbare. Vor să fie conduşi de un om cinstit, serios, preocupat de soarta celor mulţi şi nu de propriile interese. Oamenii vor vota un om cu viziune, care vine cu propuneri concrete ce vor duce la dezvoltarea economică a municipiului Alba Iulia.
Cetăţenii vor un primar bine informat. Călin Potor le-a spus cetăţenilor ce vrea să facă pentru ei: locuri de muncă, investiţii, locuinţe ieftine pentru tineri, izolarea termică a locuinţelor, servicii medicale performante, educaţie modernă. Agenda lui Călin Potor este de fapt agenda albaiulienilor, pentru că acesta este rolul primarului de a face ca celor care l-au ales să le fie mai bine. Asta înseamnă un conducător informat: să ştie ce aşteaptări are cetăţeanul de la el şi să acţioneze în consecinţă.
Nu în ultimul rând, Călin Potor este familist convins. Pentru el, oraşul este familia lui. Nimeni nu iubeşte ceva mai mult decât propria familie. Sloganul ”Alba Iulia, familia mea” este cea mai vie dovadă a iubirii şi preocupării lui Călin Potor pentru oraşul în care s-a născut, a crescut şi în care trăieşte.
USL vine în faţa alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru şi apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesionişti, de oameni harnici şi cinstiţi. Albaiulienii îl cunosc şi îl apreciază pe Călin Potor pentru ce a făcut în acest oraş. Un om serios, cu o viziune clară asupra dezvoltării oraşului şi de o moralitate mai presus de orice îndoială. Echipa USL este singura soluţie la dezastrul promovat de actuala conducere a primăriei. În 10 iunie cetăţenii vor vota pentru Alba Iulia, familia noastră a tuturor.
Încheiem o campanie cu regretul că inginerul Mircea Gheorghe Hava nu a răspuns la numeroasele noastre invitaţii de a participa la o dezbatere faţă în faţă şi ne-a tratat cu indiferenţă. Suntem dispuşi şi în ultima zi de campanie să participăm la o astfel de confruntare.
CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com