CINE A INGROZIT ORASUL? / DIANA CU TRACTORASUL!

21 ianuarie 2024 21:060 comments

Diana Șoșoacă, doar cu tractorul său, blochează visurile a 5.000 de fermieri!!

Într-o turnură de evenimente de proporții cosmice, Piața Constituției din București a fost martora unei demonstrații de forță agricultorice, la care participarea s-a redus la un singur tractor și câteva vehicule civile, probabil furate din vecinătate. Diana Șoșoacă și-a adunat toate ursitoarele protestului agricol, doar că aceștea erau atât de puține, încât cu greu s-ar fi putut săra cu succes o farfurie pentru un dejun la fermă.

În ciuda planurilor epice de a bloca Capitala cu 5.000 de fermieri și 200 de utilaje, Diana a reușit să adune mai puțini participanți decât la o ședință de comitet local. Se pare că chiar și găinile din gospodărie au refuzat să participe, invocând motive de ordin logistic și lipsă de interes.

Diana Șoșoacă, având în vedere că este o expertă în organizarea de evenimente de masă, a reușit să dovedească că numărul calității nu este același cu calitatea numerelor. Singurul tractor prezent la protest a fost mai puțin impresionant decât cel pe care l-am văzut ultima oară într-un desen animat de la copilărie.

La întrebarea “Unde sunt fermierii?”, Diana a răspuns probabil cu un zâmbet încrezător și cu un deget indicător îndreptat către o singură utilaj agricol, cu gândul că este mai bine să ai un singur tractor decât să nu ai nimic. Probabil că nici măcar țăranii nu au vrut să rămână blocați în trafic, ținând cont de performanța logistică excepțională a protestului.

Oamenii au refuzat să-i joace lui Diana și avocatului ei jocul, demonstrând că nu doar tractorul are revers, ci și planurile politice făcute pe genunchi. În schimb, au preferat să-și vadă de treaba lor, lăsând-o pe Diana să facă paradă cu un singur tractor prin București, probabil în căutare de fermieri rătăciți sau vehicule agricole dispărute.

Într-o țară în care protestele pot face istorie, protestul fermierilor și transportatorilor a făcut doar o pagină uitată într-un dosar vechi de la ANAF. Ce să faci, uneori un tractor singuratic și câteva vehicule furate nu sunt suficiente pentru a schimba cursul evenimentelor. Să sperăm că Diana Șoșoacă își va revizui planurile pentru următorul protest și va reuși să adune o mulțime mai impresionantă decât o zi obișnuită la piață.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com