CINE SE TEME DE TARICEANU?

26 noiembrie 2018 21:520 comments

E din ce in ce mai clar ca se incearca cu o disperare inversunata eliminarea lui Calin Popescu Tariceanu din cursa pentru Cotroceni! DNA i-a insailat la comanda un dosar de “marturie mincinoasa” cu care persoanele din spatele acestei decizii hilare spera sa scape de o prezenta incomoda.Au dat chix, dar nu se lasa.

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat judecarea apelului DNA în dosarul pentru mărturie mincinoasă, în care șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost achitat în primă instanță.

UPDATE 15:20 Judecarea  apelului a fost amânată pentru 21 ianuarie 2019, după ce avocatul preşedintelui Senatului a cerut mai mult pentru a studia dosarul.

Dosarul va fi judecat de un complet de cinci judecători, tras la sorţi recent după decizia Curţii Constituţionale. Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, el fiind achitat pe 22 mai 2018, de un complet de la Instanţa supremă format din trei judecători, informează Agerpres.

Decizia a fost atacată cu apel de procurorii anticorupţie.

 

Conform DNA, în cadrul actelor de cercetare privind retrocedarea nelegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, Tăriceanu ar fi făcut sub jurământ, la data de 15 aprilie 2016, declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei asupra cărora ar fi fost întrebat şi nu ar fi spus tot ce ştie în legătură cu împrejurări esenţiale, urmărind prin aceasta împiedicarea/îngreunarea tragerii la răspundere penală a inculpaţilor cercetaţi în dosarul trimis în judecată.Va vine sa credeti o atare ineptie? Nici noua!OARE, CHIAR ATAT DE INCOMOD A DEVENIT TARICEANU PENTRU OCULTA MAFIOTA CARE ACTIONEAZA DIN UMBRA?

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com