Clement Negruţ, primul candidat al PDL Alba pentru Alegerile Parlamentare

12 august 2012 13:090 comments

Senatorul Alexandru Pereş speră ca la Alegerile Parlamentare din noiembrie 2012, PDL Alba să reuşească aceeaşi performanţă din 2008 (adică 3 deputaţi şi 2 senatori). Alexandru Pereş: „Tocmai pentru că se apropie aceste Alegeri Parlamentare, am solicitat depunerea de candidaturi pentru Parlament, am mai făcut o dată treaba asta, dar noi facem acest lucru ciclic pentru a analiza, pentru a-i pune în baza de date pe cei care într-adevăr doresc şi dacă îndeplinesc condiţiile pentru a putea să acceadă la o asemenea candidatură: limita de depuneri este 5 septembrie 2012, sigur nu înseamnă că peste data asta nu mai putem…, dar în mare parte aceste candidaturi probabil vor sosi aici la Secretariatul partidului. Pe de altă parte am şi comunicat: nu mai e timp pentru modificarea Legii 35/ 2008, vom rămâne cu 5 colegii de deputat şi două colegii pentru Senat pentru mandatul următor”.
Întrebat dacă va candida din nou la Alegerile Generale, parlamentarul veteran Alexandru Pereş a declarat: „Ne gândim. Daţi-mi posibilitatea asta de aproape o lună să mai fac o analiză. Sigur, eu am două şi două (două mandate de deputat, două de senator), sigur că n-ar strica, dar vreau să fiu pe ultima sută de metri, să văd cine mai apare”.
La rândul său, deputatul Clement Negruţ a afirmat cât se poate de categoric: „M-am gândit şi v-am spus-o de atâtea ori: voi candida, fără niciun echivoc… Nu că vreau, eu voi candida pe colegiul pe care sunt acuma: Sebeş-Blaj”.
Ion Dumitrel, prim-vicepreşedintele PDL Alba, a ţinut să pună lucrurile la punct: „În ceea ce priveşte stabilirea parlamentarilor de Alba: stabilirea parlamentarilor în judeţul Alba nu-l face nici Dumitrel, nici Hava, nici Pereş, nici Negruţ, o vor face organizaţiile locale din colegiul pe care doreşte unul sau altul să candideze, ţinând seamă de numărul potenţial de voturi şi de rezultatele de la alegerile locale din anul 2012. BPJ-ul doar va lua act de ce au decis organizaţiile locale din colegiu, pentru că noi am stabilit o regulă şi asta ni s-a cerut de către organizaţiile locale”.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com