Co-presedintele ALDE Alba Ioan Lazar sugereaza demisia co-secretarului general Damian Florea

17 martie 2017 14:011 comment

În conferinţa de presă de vineri, 17 martie, Ioan Lază, co-preşedintela ALDE Alba a declarat: „Astăzi am primit o adresă de la Prefectura Alba prin care se amână hotărârea de excludere a doi consilieri locali şi a unui preşedinte de filială. Prefectura nu a făcut o ilegalitate, a procedat corect. Decizia Prefecturii vine în urma unei adrese a co-secretarului general ALDE Damian Florea, care nu avea acest drept”.

Este vorba de Darius Cordea – preşedintele ALDE Ponor, Marilena Ştefănuţ – consilier local la Râmeţ şi Victor Bradea – consilier local în comuna Ponor.

„Dle secretar general, am decis până acum să spălăm rufele în familie, dar au fost prea multe incidente. Vă întreb dacă ştiţi că Darius Cordea este fiul preşedintelui PSD Râmeţ, iar Victor Bradea este preot pensionar, care a obţinut doar 5 voturi ?”, se întreabă retoric Ioan Lazăr, co-preşedintele ALDE Alba.

„Am avut secţii cu zero voturi, acolo unde îi avem consilieri pe preot şi pe dottore Cordea”, a mai spus Lazăr.

„Cred că dl. Damian ar trebui să-şi dea demisia, dar înainte de asta, aş vrea să ştiu de ce înainte de validarea candidaţilor ALDE pentru Parlament am fost ţinuţi 5 ore ? Oare nu era vorba de un şantaj ?”, a mai întrebat Ioan Lazăr.

Luni, 20 martie, conducerea ALDE Alba se va afla la Bucureşti pentru Delegaţia Permanentă ALDE unde se vor discuta chestiuni legate de congresul de unificare.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com