Competenţa USL vs. Politicianismul şi „poveştile” PDL

29 martie 2012 15:321 comment

USL Alba şi candidatul acesteia la Consiliul Judeţean, Teodor Atanasiu, au lansat strategia de dezvoltare pentru judeţul Alba. Este o direcţie clară pentru un judeţ viciat până acum, sub conducerea PDL-Dumitrel, de locuri de muncă şi investiţii. Cel mai important lucru e că această strategie a USL schimbă priorităţile: pune locurile de muncă pe primul loc. E o strategie care arată foarte clar potenţialul ce nu e pus în valoare la noi în Alba: meseriaşi, profesionişti, mână de lucru calificată, tineri care pleacă, resurse nefolosite, o agricultură pierdută din vedere.
La toate acestea prima reacţie a PDL a fost atacul politicianist. PDL-ului nu îi convine discuţia despre lipsa locurilor de muncă şi ar face orice ca să o ascundă. În disperarea de a băga mizeria sub preş şi-au ales însă cea mai greşită ţintă: profesionalismul şi verticalitatea unuia om de calitate – Simion Creţu. Autorul atacului: senatorul Alexandru Pereş – un veşnic purtător de vorbe şi, cel mai important, capul politizării până la ultima femeie de servici a judeţului Alba.
Dumneavoastră, cetăţenii din Alba aveţi două variante: să vă uitaţi peste cariera celor doi oameni şi ce au făcut pentru acest judeţ. Într-o parte e domnul Creţu, autor alături de alţii ai strategiei de dezvoltare a USL şi un om de care se leagă meritele aducerii a zeci de milioane de euro pentru dezvoltare în Alba. De cealaltă parte, aveţi un invidiv ajuns în politică având la temelie familia politică a Securităţii, cea care a distrus milioane de vieţi în România, şi un „baron” al numirilor politice agresive în ultimii 3 ani în judeţul nostru. Aveţi de-o parte credibilitatea şi profesionalismul domnului Creţu, iar de cealaltă Pereş – omul care a numit apropiaţi politici, fără vreo valoare, probabil până la nivelul măturătorilor de pe stradă.
Ce e mai curios că un astfel de personaj al PDL, Pereş, acest politruc veritabil al vieţii politice din Alba îşi permite să facă acuze, culmea!, despre „politizare” unui om care e în opoziţie şi care e recunoscut de toată lumea ca un expert! Halal politicianism! El, Pereş, conduce operaţiunea de „portocalizare” de la doctori până la profesori, şi de la secretare până la ultimul funcţionar şi tocmai el îşi permite să ridice piatra!
Cam asta e alegerea pe care o aveţi dvs, oamenii din Alba de facut în 2012: de-o parte oameni serioşi ai USL care au demonstrat că au făcut ceva şi ştiu să facă, iar în partea cealaltă politrucii PDL, „povestitori”, oameni care ştiu doar propagandă de partid şi care sunt cartea de vizită a lui Dumitrel şi Hava.

Florin Roman – vicepreşedinte PNL

1 Comment

  • Daca USL, nu poomeneste nimic de milioane de pensionari fara privilegi, cu pensia inghetata, cu cas de 5.5%, tva marit, scunpiriu in lant, desfintarea asistentei medicale de stat pentru care am cotizat si cotizez de 45 ani, de umilinta, de batjocura noastra in fiecare zi, cum se asteapta sa fie votat USL????Chiar considera si USL, ca suntem morti fara drepturi de om, ca nici nu pomenesc nimic de noi?????Se poate multi nu apucam ziua de maine dar sa nu dai nici o speranta ,e jalnic.In ITALIA romani care stau de catva ani si sunt someri(nu au lucrat 41 ani pentru ITALLIA ca noi pentru ROMANIA)PRIMESC gratis o masa, pe zi ,spalat haine odata la luna si consult gratuit.Asta e stat nu noi unde nici partidele de opozitie, unul social democrat uita de milioane de saraci, pensionari.E trist ce partide, ce oameni responsabilia avem.Ca pdl-udmr-unpr-minoritati ne fura e clar dar opozitia ce face????????

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com