Consilierii PSD Alba Iulia nu votează contribuţia CL Alba Iulia către AIDA TL

15 aprilie 2013 13:470 comments

alba-psd-va-vota-impotriva-contributiei-pentru-transportul-local-din-alba-iulia1366025767Astăzi în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba Iulia, consilierii locali ai partidului au motivat de ce nu sunt de acord cu plata contribuţiei a Consiliului Local Alba Iulia către AIDA TL. Astfel, Bogdan Medrea, Ovidiu Jidvean, Horaţiu Clepan şi Vasile Crişan, consideră alocarea  sumei o risipă prea mare  şi nu vor fi de acord cu alocarea  acesteia până nu va fi o transparenţă deplină în cheltuirea banilor. Cei patru consideră că Societatea de Transport Public care deţine 77 de autobuze ar putea minimiza cheltuielile printr-o reducere la cauciucuri, combustibil, contracte de achiziţii, piese de schimb şi asigurări.

Bogdan Medrea consideră contribuţia consiliului local la AIDA TL  mult prea mare. „STP este în posesia celui mai avantajos contract, adică noi ca şi cetăţeni trebuie să suportam toate cheltuielile indiferent cât de mari vor fi, plus va trebui să le asiguram un profit de 5% din cifra de afaceri a STP-ului. Până aceste cheltuieli nu vor fi transparente şi AIDA  TL nu va lua măsuri sa se reducă, noi  consilierii locali PSD vom fi împotriva alocării de fonduri pentru buget si vom fi împotriva risipirii banului public” a declarat consilierul local, Bogdan Medrea.

Pesedişti vor fi de acord cu proiectul de hotărâre care prevede majorarea biletului de transport de la 1.8 lei la 2 lei cu două condiţii: să circule gratuit pensionarii cu venit până în 1500 lei şi toţi elevii care sunt în raza de competenţă AIDA.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com