Consilierul judeţean Elena Ignat este membru în Biroul Naţional al OFL

23 martie 2011 00:000 comments

Sâmbătă, 19 martie 2011, la Palatul Parlamentului a avut loc Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), în cadrul căreia s-a ales şi conducerea acestui for. Pentru preşedinţia OFL au candidat deputatul de Bihor, Lucia Varga, fost secretar de stat în Ministerul Mediului şi Svetlana Preoteasa, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei.
În urma alegerilor, conducerea Biroului Naţional al OFL a fost adjudecată de Lucia Varga. Aceasta a candidat susţinând moţiunea ”Femeile liberale pot ajuta România!”, prin care şi-a propus reorganizarea organizaţiei femeilor liberale, pentru a ajuta PNL în bătălia politică cu actuala putere. Lucia Varga a atras atenţia asupra statutului femeii în societatea românească, arătând că aceasta ar trebui să se implice mai mult în activitatea politică. Din echipa lui Lucia Varga, în Biroul Naţional al OFL, fac parte Mariana Câmpean, cântăreaţa Dida Drăgan, deputatul de Prahova – Graţiela Gavrilescu şi profesoara Elena Ignat, din judeţul Alba.
Elena Ignat este consilier judeţean PNL Alba, fost Inspector Şcolar General şi a declarat că a susţinut moţiunea Luciei Varga deoarece ”femeile liberale pot ajuta România. OFL are nevoie de deschidere, de comunicare, de reorganizare, de eficienţă, pentru că PNL va duce bătălii electorale grele”. Prin accesul în acest for naţional, Elena Ignat va susţine ideea că ”sunt doamne care şi-au asumat o implicare electorală importantă, de aceea este momentul să mai facem un pas, să creştem numărul de primari, deputaţi şi senatori din rândul femeilor liberale, inclusiv în judeţul Alba”. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com