Crin Antonescu: La ministerul Transporturilor va fi propus un lider liberal

22 august 2013 07:530 comments

antonescu-pnl-ghimpele1Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri seara că la conducerea Ministerului Transporturilor va fi propus un lider liberal, menţionând că va face şi el o propunere, care nu se numără printre cele vehiculate de presă.
“Decizia va fi luată de partid. Sigur că se pot face şi se vor face mai multe propuneri, dar în ceea ce mă priveşte, eu, care ca presedinte al partidului am şi eu dreptul să fac o propunere, am o propunere de făcut şi nu este niciuna dintre cele care s-au vehiculat până acum în presa din România”, a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, punctând că PNL îşi asumă în continuare portofoliul de la Transporturi.
Antonescu a precizat că nu poate face publică încă propunerea sa şi a subliniat că aceasta nu se regăseşte printre cele vehiculate de presă.
Potrivit preşedintelui PNL, la şefia Ministerului Transporturilor va fi propus un lider politic liberal. El a spus că nu va fi propus actualul preşedintele al Camerei de comerţ româno-americane, Sorin Mândruţescu, şi a exclus un posibil schimb de ministere cu PSD.
sursa: Agerpres

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com