Crin Antonescu spune că nu va merge la Roșia Montană

23 septembrie 2013 11:271 comment

antonescuLiderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică seara, că nu este de acord ca liderii țarii să meargă la Roșia Montană pentru a intra în mină. Trebuie spus că președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea a fost prezent duminică la Roșia Montană unde a spus că îi va propune și lui Crin Antonescu să vină aici.
“Oamenii de acolo au un punct de vedere la care au dreptul şi pe care au dreptul să şi-l apere. S-a făcut o comisie care va merge acolo. Eu unul nu sunt dispus să aşezăm un ritual.
Fiecare să mergem până acolo, să ne punem o cascuta albă, să mergem în galerie şi să facem după aceea o poză şi declaraţii. Deciziile vor fi luate acolo unde trebuie luate, iar punctele de vedere ale oamenilor de acolo vor fi cunoscute”, a declarat Antonescu, la B1 TV.
“Nu înţeleg de ce ar trebui, pentru că a mers Zgonea să merg şi eu şi mai ales că nu împărtăşesc acesta filosofie. Conflictul nu se poate dezamorsa prin vizite acolo”, a precizat liderul national-liberalilor.
Totodată, Antonescu a explicat că nu merge la Roşia Montană pentru a căuta voturi, aşa cum a făcut Valeriu Zgonea.
Pe de altă parte, în cadrul unei intervenţii telefonice, Crin Antonescu a salutat faptul că premierul Victor Ponta a fost la Roşia Montană şi a “purtat nişte discuţii cu nişte oameni şi i-a determinat să pună capăt unei forme speciale de protest care nu avea rost”.
“A face un fel de ritual acuma din a ne duce şi intră într-o galerie, fără ca nimeni să fie acolo, aşa, s-o vizităm şi să declarăm îmi pare uşor superficial şi chiar infantil. Ceea ce este important nu e să facem noi turnee şi să intrăm în mine şi să ne pozăm cu căşti de miner pe cap, ci este să discutăm serios acest proiect, este să se audă voce tuturor care sunt interesaţi şi să luăm o decizie aşa cum ne dă dreptul calitatea de parlamentar şi responsabilitatea…”, a afirmat Crin Antonescu.
Întrebat dacă proiectul de lege a divizat USL, liderul PNL a subliniat că există o majoritate parlamentară USL, chiar dacă PNL a anunţat că nu votează proiectul de lege care vizează Roşia Montana.

Tags:

1 Comment

  • Bine gandit dl.ANTONESCU,VA FELICITAM ,rolul unui politician nu este sa intre in galerie si sa faca poze cu unforma RMGC-ului.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com