Crin arunca bomba: CRIN ANTONESCU: “Dacă Ponta nu îl numeşte vicepremier, Iohannis îi va lua locul ca prim ministru”

24 februarie 2014 09:030 comments

PNL ia taurul de coarne si da cu el de pamant!Preşedintele PNL, CRIN ANTONESCU a declarat că miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, dacă propunerile PNL în privinţa Guvernului nu vor fi puse în practică până luni, arătând că încă speră să nu se întâmple acest lucru, informează Mediafax.

CRIN ANTONESCU “Noi nu am dat niciun ultimatim. Domnul Ponta a spus că aşteaptă până luni propunerile noastre şi noi i-am spus, la rândul nostru, că ştie propunerile noatre şi că aşteptăm până luni să fie puse în practică. Nu le punem în practică, punem noi capăt acestei chestiuni, pentru că noi nu putem să stăm la nesfârşit în acest joc, pentru că noi nu am jucat un joc, nu am vrut să rupem USL şi că dăm vina pe PSD”, a afirmat Antonescu în emisiunea “După 20 de ani” difuzată duminică de Pro TV.

CRIN ANTONESCU Întrebat dacă miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, Antonescu a răspuns: “Da, dar eu sper să nu fie nevoie”.

CRIN ANTONESCU a mai spus că este o “propagandă teribilă” orchestrată de Victor Ponta şi PSD în care se spune că el ar fi aliatul lui Traian Băsescu, iar Klaus Iohannis este atacat, adăugând că acest lucru arată că PSD vrea să rupă USL pentru că nu îl doreşte pe Iohannis în Guvern şi că nu-i rămâne timp să pregătească un candidat propriu la Preşedinţie.crinan

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com